Uw persoonlijke lening
Snel geld nodig? Vergelijk persoonlijke leningen!

500 euro lenen kan gemakkelijker dan u denkt

Een lening hoeft niet altijd uit duizenden euro´s te bestaan, er zijn ook genoeg Belgen die bijvoorbeeld 500 euro lenen. Het lenen van deze kleine bedragen kan zelfs sneller dan u misschien zou denken. We hebben het hier over de minilening, ook wel het flitskrediet genoemd.

Met deze vorm van lenen kunt u binnen zeer korte tijd bedragen tussen de vijftig en achthonderd euro gaan lenen, en als we schrijven binnen korte tijd dan bedoelen we dit ook want het is al mogelijk om het geld binnen tien minuten op de rekening te hebben staan. Een ander voordeel van de minilening is dat er geen navraag bij het CKP wordt gedaan, u kunt dus ook een aanvraag voor een minilening indienen als u op een zwarte lijst staat.

Als we u nu ook nog vertellen dat de kosten zeer laag zijn en dat u voor slechts enkele euro´s aan kosten het maximale bedrag al kunt lenen dan begrijpt u misschien waarom deze leningen de laatste jaren zo populair zijn geworden. Iedereen zit weleens krap en met een minilening beschikt u snel over extra geld, uiteraard moet u wel alleen het geld gaan lenen als u het ook weer terug kunt gaan betalen.

Hoe gaat een minilening aanvragen in zijn werk?

Als u ook snel 500 euro lenen wilt en u wilt dus een minilening aanvragen dan kunt u dit bijna in zijn geheel online doen. U vult op de website van de aanbieder van de minilening het aanvraagformulier in en daarin geeft u aan hoeveel geld u wilt gaan lenen en wanneer u het terug wilt gaan betalen, daarna hoeft u alleen nog maar uw persoonlijke gegevens in te gaan vullen.

Als u voor de eerste maal een minilening aanvraagt en deze wordt goedgekeurd dan heeft u binnen enkele uren het geld op de rekening staan en als u als klant bekend bent dan kan dit zelfs binnen tien minuten. Bij een minilening betaald u geen rente maar kosten, zoals u al kon lezen zijn deze erg laag.

U kunt kiezen om het bedrag terug te betalen binnen vijftien, dertig of vijfenveertig dagen en u dient dan binnen deze termijn het complete bedrag plus de kosten weer op de rekening van de aanbieder van de minilening te gaan storten. De minilening blijft maar aan populariteit winnen en dit komt vooral door het gemak en de lage kosten, misschien is het ook wel interessant als u krap komt te zitten en snel geld wilt gaan lenen.