Uw persoonlijke lening
Snel geld nodig? Vergelijk persoonlijke leningen!

De persoonlijke lening simulatie, u weet meteen waar u aan toe bent

Het uitzoeken welke lening het beste bij u past kan een behoorlijke klus zijn, een handig hulpmiddel is dan om een persoonlijke lening simulatie uit te gaan voeren. Op deze wijze ziet u binnen enkele klikken wat u precies per maand gaat betalen en over welke periode dit is. Zo komt u niet voor onaangename verrassingen te staan en heeft u een beter beeld of de lening voor op maandelijks op te brengen is.

Hoe gaat de persoonlijke lening simulatie nu in zijn werk? U dient hiervoor een aantal gegevens in te vullen, zo moet er worden opgegeven welk bedrag u wilt gaan lenen, wat de looptijd is en het jaarlijks kostenpercentage, ook wel JPK genoemd moet worden ingegeven. Als u dit heeft ingegeven dan ziet u daarna per maand over de gehele looptijd wat er moet worden betaald. Het is belangrijk om te melden dat het uitvoeren van een simulatie geheel vrijblijvend is en het verplicht u dus tot niets.

Heeft u eenmaal de simulatie uitgevoerd en is deze naar uw tevredenheid dan is het wel raadzaam om eerst een offerte aan te vragen, hierop ziet u alles gespecificeerd staan en daar worden ook de afsluitkosten op vermeld. De offerte heeft u binnen twee werkdagen in huis en hoeft u alleen maar te ondertekenen om daarna de lening aan te gaan. Een persoonlijke lening simulatie is dus een ideaal hulpmiddel om een goed beeld over een lening te krijgen.

Een persoonlijke lening simulatie is geheel gratis en vrijblijvend

Het uitvoeren van een persoonlijke lening simulatie is dus geheel gratis en vrijblijvend, echter als u deze uitvoert op de website van een geldverstrekker kunnen er wel persoonlijke gegevens gevraagd worden.

Wilt u deze nu liever niet prijsgeven dan kunt u de simulatie ook bij ons op de website uitvoeren, dit is exact hetzelfde als de simulatie die u bij de geldverstrekkers zult aantreffen alleen hoeft u bij ons nooit persoonlijke gegevens op te geven. Heeft u een lening gevonden waarvan u een simulatie uit wilt gaan voeren dan voert u de gegevens van deze lening in bij onze persoonlijke lening simulatie en als u op ‘Berekenen’ klikt dan ziet u overzichtelijk per maand staan wat u moet gaan betalen, u ziet ook wat u per maand na de aflossing voor restschuld overhoudt.

Dit laatste kan handig zijn als u een financiƫle meevaller heeft en het openstaande bedrag ineens wilt gaan aflossen. Aangezien een lening een overeenkomst is voor een aantal jaren is het altijd aan te raden een persoonlijke lening simulatie uit te gaan voeren.