Uw persoonlijke lening
Snel geld nodig? Vergelijk persoonlijke leningen!

Geld lenen zonder bank – nooit mogelijk met CKP registratie

Geld lenen zonder bank is, zeker via uwpersoonlijkelening.be, nooit mogelijk met een CKP registratie. Helaas zijn er heel veel mensen die denken dat geld lenen met een zwarte lijst notering mogelijk is. Dit is het niet. Er zijn zoveel mensen die, terwijl zij een negatieve CKP registratie hebben, proberen geld te lenen, dat we aandacht aan dit onderwerp besteden. Het doel is om duidelijk te maken dat geld lenen zonder bank, om wat voor reden dan ook, niet mogelijk is met een zwarte lijst notering.

 

Geld lenen zonder bank – ook hier gelden regels

Veel mensen die direct geld nodig hebben denken aan een kredietverstrekker als de BeoBank als de Cofidis. Terecht aangezien deze bedrijven zeer snel kunnen schakelen. Deze bedrijven verstrekken leningen in de categorie ‘geld lenen zonder bank’. Dit betekent dat zij geen banken zijn in de traditionele zin van het woord. Dat zijn immers de Dexia, KBC en BNP Paribas van deze wereld. Deze traditionele banken hanteren zeer strenge regels en procedures. Daardoor is het aanvragen van een krediet een lastige zaak. De aanvraag duurt vaak lang en er worden veel vragen gesteld. Geld lenen met een zwarte lijst notering is bij deze banken sowieso niet mogelijk.

 

Aan de andere kant van het spectrum bevinden zich bedrijven in de categorie geld lenen zonder bank. Dit zijn bedrijven als de BeoBank en Cofidis. Velen denken dat je bij de BeoBank en Cofidis kunt lenen met een CKP registratie. Dit is pertinent niet het geval. Ook bij deze bedrijven gelden bepaalde regels voordat een krediet verstrekt kan worden. In het geval van enorme schulden, een zwarte lijst notering of CKP registratie is het dus niet mogelijk om geld te lenen. Het is voor deze bedrijven simpelweg een te groot risico om aan dit soort particulieren geld te verstrekken. Over het gegeven of het verstandig is om snel geld te lenen indien u reeds schulden heeft nog maar te zwijgen. Indien u geld wilt lenen zonder bank ondergaat u evengoed een kredietcheck. Hierna wordt pas besloten of u in aanmerking komt voor de lening.

 

Geld lenen zonder bank – het gaat wel sneller

In de vorige alinea heb ik geprobeerd duidelijk te maken dat geld lenen met een BKR registratie niet mogelijk is. Zeker niet via uwperoonlijkelening.be. Dit betekent natuurlijk niet dat lenen zonder bank überhaupt niet de moeite waard is, dat is het wel degelijk. Indien u een baan heeft, een vast inkomen geniet of veel spaargeld bezit dan is snel geld lenen zonder bank nog steeds mogelijk. Een aantal voordelen van geld lenen zonder bank:

Direct geld lenen – bij bedrijven als de BeoBank en Cofidis staat het geld vaak dezelfde dag nog op uw rekening.

Geld lenen zonder bank – u vraagt de lening online aan en hoeft dus niet naar uw lokale bank.

Geld lenen zonder vragen – indien u kredietwaardig bent wordt er niet gevraagd waar u het geld voor nodig heeft.

Geld lenen zonder documenten – aangezien de aanvraag online verloopt heeft u niet te maken met de vele administratieve rompslomp die een eventuele lening bij uw huisbankier wel heeft.

 

Indien u een gezonde financiële huishouding heeft en toch snel geld wilt lenen helpen wij van uwpersoonlijkelening.be u graag verder. Vergelijk ons aanbod of vraag vrijblijvend een offerte aan bij de BeoBank, Cofidis of CETELEM.

Summary
Article Name
Geld lenen zonder bank – nooit mogelijk met CKP registratie
Description
Geld lenen zonder bank is, zeker via uwpersoonlijkelening.be, nooit mogelijk met een CKP registratie. Helaas zijn er heel mensen die denken dat geld lenen met een zwarte lijst notering mogelijk is. Dit is het niet.
Author