Uw persoonlijke lening
Snel geld nodig? Vergelijk persoonlijke leningen!

Lenen zonder bank kan goedkoop

Op het moment dat u geld wilt lenen zonder bank dan wilt u dit natuurlijk zo goedkoop mogelijk doen. Het maakt niet uit of u direct geld nodig heeft voor een nieuwe vaatwasser, het opknappen van uw huis of een APK keuring voor uw wagen: snel en goedkoop geld lenen heeft in alle situaties de voorkeur. Eerste stap bij het aanvragen van een lening is het uitvoeren van een lening simulatie. Op basis van de uitkomsten die de kredietsimulator geeft, kunt u bepalen waar u een lening aan gaat vragen. Deze week vertel ik u meer over zo goedkoop mogelijk lenen zonder bank en de factoren die daarbij een rol spelen.

 

Lenen zonder bank – let op de rentevoet

Bij lenen zonder bank heeft de rentevoet een grote invloed op de uiteindelijke kosten van de lening. Hoe lager de rentevoet hoe minder u terug hoeft te betalen. Dit betekent dat hoe lager de rentevoet hoe goedkoper de lening uitvalt. Anders dan bij een geld lening van een traditionele bank, hanteren de online kredietverstrekkers regelmatig verschillende rentetarieven voor diverse leningen. Bij snel geld lenen zonder bank worden er dus verschillende rentevoeten gehanteerd. Let dus op waar u de persoonlijke lening voor wilt gebruiken en bekijk welke aanbieder daar de gunstigste rentevoet voor hanteert.

 

Lenen zonder bank – simuleer een lening

De beste manier om goedkoop lenen mogelijk te maken begint met vergelijken. Op uwpersoonlijkelening.be begrijpen wij dit als geen ander. Om het voor u zo eenvoudig mogelijk te maken hebben wij vele kredietverstrekkers vergeleken. Naast de rentevoet hebben wij gekeken naar zaken als de klantenservice, de administratiekosten en de snelheid waarmee een lening kan worden afgesloten. Direct geld lenen zonder bank is bij alle bedrijven op onze site mogelijk. De rentevoet van de door ons gevonden bedrijven is over het algemeen interessant en concurrerend. Toch zitten er duidelijke verschillen in de percentages die de kredietverstrekkers hanteren. Op dit moment schommelt de rentevoet tussen de 4,49 % (CETELEM) en de 6,4% (Cofidis). Staar u echter niet blind op deze rentevoet maar simuleer een lening. Wellicht dat een hogere rentevoet in uw situatie, bijvoorbeeld een klein bedrag met langere looptijd, toch de goedkoopste lening is.