Uw persoonlijke lening
Snel geld nodig? Vergelijk persoonlijke leningen!

Makkelijk geld lenen zonder bank

U wilt makkelijk geld lenen? Geld lenen zonder bank is dan een goede optie. In België zijn er een aantal kredietverstrekkers waar u zonder zorgen geld kunt lenen. De BeoBank en Cofidis zijn wellicht de twee bekendste bedrijven die leningen verstrekken. Omdat deze bedrijven geen banken zijn spreken we van ‘geld lenen zonder bank’. Deze week meer over het makkelijk geld lenen bij deze organisaties.

 

Kleine bedragen lenen

Makkelijk geld lenen zonder bank kunt u dus doen bij de BeoBank of de Cofidis. De Cofidis heeft een bijzondere persoonlijke lening in het pakket, de zogenaamde Cofidis Direct Cash lening. De Cofidis Direct Cash lening is een doorlopend krediet. Dit betekent dat u, na goedkeuring van de aanvraag, te allen tijde toegang heeft tot uw krediet. Eenvoudiger kan bijna niet. Prettig is dat u zelf uw persoonlijke lening vast kunt stellen. U kunt een krediet aanvragen van enkele honderden tot enkele duizenden euro’s. Lenen zonder gedoe dus.

 

Het tweede bedrijf waar u terecht kunt voor een prive lening is de BeoBank. Dit bedrijf heeft veel soorten leningen in het aanbod. Wilt u 500 euro lenen? Bij de BeoBank kunt u dan een ‘Energielening’ afsluiten. Geloof het of niet maar het bedrijf hanteert zeer scherpe rentetarieven. Zo betaald u, op moment van schrijven, over de BeoBank Energielening slechts 3,49%. Naast makkelijk geld lenen is het dus ook goedkoop lenen.

 

Zoals ik in de introductie van dit bericht reeds heb gezegd zijn de twee bedrijven geen banken. Is dit een nadeel? Zeker niet. Snel geld lenen zonder bank heeft zijn naam en faam niet voor niets gekregen. De beide partijen werken met geautomatiseerde systemen waardoor een aanvraag snel en zonder documenten kan worden afgerond.

 

Beste aanbieder selecteren middels een lening vergelijken

U wilt natuurlijk zo goedkoop mogelijk snel geld lenen. Een persoonlijke lening vergelijken is daarvoor de oplossing. U kunt gratis een lening simuleren op uwpersoonlijkelening.be. Op basis van de uitkomsten kunt u bepalen waar u makkelijk geld wilt lenen.