Uw persoonlijke lening
Snel geld nodig? Vergelijk persoonlijke leningen!

Minilening – kleine bedragen lenen

Een minilening is, zoals de naam al zegt, een lening die slechts een klein bedrag behelst. Stel u zit krap bij kas en moet toch de boodschappen doen dan kan een minilening uitkomst bieden. Of wat te denken van een noodzakelijke uitgave die niet kan wachten tot u uw salaris heeft? Juist, ook dan kan een minilening uitkomst bieden. Bij een minilening leent u per aanvraag bedragen die variëren tussen een paar honderd tot een paar duizend euro. In de meeste gevallen leent u geld op basis van een aflopend krediet met een korte looptijd. Heeft u vandaag geld nodig of heeft u direct geld nodig? Dan is de minilening een interessante optie. Om uw aanvraag te versnellen leg ik u uit welke documenten er nodig zijn bij het afsluiten van een minilening.

 

1. Bewijs van een doorlopend inkomen

Om een minilening af te kunnen sluiten dient u aan te tonen wat uw maandelijkse inkomsten zijn. Bent u in loondienst dan dient u uw meest recente salarisstrook op te sturen.Een minilening is, net als alle andere leningen op uwpersoonlijkelening.be, NIET mogelijk indien u geen inkomen heeft. Geld lenzen zonder werk is dan ook niet mogelijk. Indien u een uitkering ontvangt dan voldoet een afschrift van deze uitkering. Let op: het bewijs dat u inkomen ontvangt mag vaak niet ouder dan één maand zijn.

 

2. Een kopie van uw identiteitsbewijs

Wilt u geld lenen via een minilening dan is het noodzakelijk om een kopie van uw paspoort, identiteitsbewijs of rijbewijs mee te sturen. Indien u nieuwe identiteitskaart of rijbewijs bezit (creditcard vorm) dan moeten beide zijden worden gekopieerd.

 

3. Kopieën van uw bankafschriften

Een minilening kan alleen worden afgesloten als u kopieën van uw meest recente bankafschrift meestuurt. Daarbij let de kredietverstrekker of de uitbetaling van uw salaris dan wel uitkering alsmede de afschrijving van uw vaste lasten (huur/ hypotheek) worden vermeld.

 

Op het moment dat u vandaag geld nodig heeft en dus een lening af wilt sluiten verzamel dan bovenstaande documenten. Zowel Beobank als Cofidis bieden leningen aan die worden gezien als een minilening. Wij hebben deze aanbieders reeds voor u beoordeeld en de rentetarieven vergeleken. Makkelijker kunnen we het niet voor u maken.