Uw persoonlijke lening
Snel geld nodig? Vergelijk persoonlijke leningen!

Hoe u snel de kosten van een persoonlijke lening kunt zien

Dat geld lenen ook geld kost dat hoeven we u waarschijnlijk niet te gaan vertellen. De financieringsmaatschappijen die leningen en kredieten aanbieden zijn geen filantropische instellingen en het doel van deze maatschappijen is dan ook om winst te behalen. Het is aan u om de goedkoopste aanbieder te gaan vinden en op deze wijze de kosten zo laag mogelijk te gaan houden. Als u op website al een beetje heeft rondgekeken dan ziet u dat wij u veel informatie bieden over leningen en kredieten, ook willen wij u graag helpen om inzicht in de kosten van uw lening te gaan krijgen.

Dit kunt u bij ons op de website doen door een lening te gaan simuleren. Op deze wijze kunt u binnen enkele ogenblikken zien wat een lening u maandelijks gaat kosten en krijgt u ook meteen duidelijkheid over wat u nu aan rente en aflossing gaat betalen. De simulatie is geheel vrijblijvend en kost u niets, ook kunt u in tegenstelling tot andere websites de simulatie geheel anoniem gaan uitvoeren. Wij vragen dus ook geen persoonlijke gegevens van u alvorens u kunt beginnen de lening te gaan simuleren. De mogelijkheid om een persoonlijke lening te gaan simuleren kunt u hier vinden.

Hoe gaat de persoonlijke lening simulatie nu in zijn werk

Als u een lening wilt gaan simuleren dan heeft u hiervoor een aantal gegevens nodig die u allemaal kunt vinden op de websites van de financieringsmaatschappijen. Ten eerste heeft u het bedrag nodig wat u wilt gaan lenen en daarnaast de looptijd van de lening. Als laatste dient u nog het rentepercentage van de lening in te gaan voeren, dit wordt ook wel het jaarlijks kostenpercentage (JKP) genoemd.

Als u deze gegevens heeft ingevoerd dan drukt u op de knop ‘Berekenen’ en u ziet dan een tabel verschijnen met daarin alle benodigde informatie. In de eerste kolom ziet u de maanden en verder naar rechts vind u de kolommen met het bedrag aan afbetaling, rente en het kapitaaldeel. Op deze wijze weet u meteen wat u nu maandelijks afbetaald en welk bedrag u aan rente betaald. In de laatste kolom ziet u dan nog de restschuld staan, dit kan handig zijn als u een financiĆ«le meevaller heeft en de lening ineens wilt gaan afbetalen. De kosten van een persoonlijke lening zijn dus snel te zien na een simulatie van de lening.