Uw persoonlijke lening
Snel geld nodig? Vergelijk persoonlijke leningen!

Hoe werkt geld lenen op de korte termijn?

Er kunnen van die momenten zijn dat u ineens op zeer korte termijn geld nodig heeft. Maar geld lenen op een korte termijn kan dit eigenlijk wel en waar dient u dan rekening mee te gaan houden? We zullen meteen maar zeggen dat geld lenen op korte termijn mogelijk is, er zijn hiervoor zelfs meerdere mogelijkheden en dat heeft alles te maken met de hoogte van het bedrag wat u nodig heeft.

Heeft u een relatief klein bedrag tussen de vijftig en achthonderd euro nodig dan is de minilening aan te raden, hiermee kunt u al binnen enkele minuten het geld op de rekening bijgeschreven hebben staan.

Verder is een minilening goedkoop, u kunt al het maximale bedrag van achthonderd euro lenen tegen slechts enkele euro’s aan kosten. Een minilening is echter wel heel anders dan een persoonlijke lening, zo betaald u de minilening binnen vijftien, dertig of vijfenveertig dagen weer terug inclusief alle kosten. U heeft hierbij dus geen maandelijkse aflossingen.

Voor snel geld lenen kunt u ook kiezen voor een geldreserve

Heeft u nu meer nodig dan achthonderd euro dan zijn er ook mogelijkheden, zo is er de geldreserve van Cofidis, deze wordt ook wel ‘Direct Cash’ genoemd. Hiermee kunt u bedragen tussen de vijfhonderd en zevenduizend vijfhonderd euro gaan lenen en dit bedrag is binnen twee werkdagen beschikbaar.

De geldreserve is een krediet wat inhoud dat u niet het gehele bedrag hoeft op te nemen. Stel u leent vijfduizend euro maar heeft eerst maar duizend euro nodig, u neemt dan de duizend euro op en betaald hierover ook alleen rente. Heeft u later nu meer nodig dan kunt u dit ook altijd opnemen. Lost u de duizend euro inclusief rente weer af dan is dit ook weer voor opname beschikbaar. Het spreekt voor zich dat wanneer u niets opneemt dat u dan ook niets betaald. U kunt het dus vergelijken met rood staan bij de bank. Voor geld lenen op de korte termijn zijn er dus mogelijkheden, ook als u een persoonlijke lening wenst dan kunt u bij de desbetreffende financieringsmaatschappij aangeven dat het haast heeft. Heeft u een goede reden dan zal men altijd bereid zijn u snel te gaan helpen.