Uw persoonlijke lening
Snel geld nodig? Vergelijk persoonlijke leningen!

Wilt u ook geld lenen zonder bank?

U wilt geld lenen zonder bank maar wel de zekerheid van een eerlijke overeenkomst? Vergelijk dan hier de beste kredietverstrekkers waar u geld kan lenen.

  • Kies uw lening

  • Minimaal bedragMinimaal bedrag
  • Maximaal bedragMaximaal bedrag
  • Rente (JKP)Rente (JKP)

 

  MinimaalMaximaalRente (JKP) vanafOfferte aanvragen
Snel geld lenen bij CofidisLening op afbetaling€5,000€50,0005.9%Gratis offerte aanvragen
Snel geld lenen bij CETELEMComfortlening€2,500€75,0006.95%Gratis offerte aanvragen
Snel geld lenen bij CofidisDirect Cash€500€5,50012.5%Gratis offerte aanvragen
Snel geld lenen bij FinalysPersoonlijke lening€2,501€100,0006.95%Gratis offerte aanvragen
Snel geld lenen bij BeoBankComfortlening Plus€2,500€7,5005.70%Gratis offerte aanvragen
Snel geld lenen bij AuxifinaPersoonlijke lening€2,501€75,0007.49%Gratis offerte aanvragen

Geld lenen zonder bank

Geld lenen zonder bank? De procedure waarmee u geld kan lenen bij andere kredietverstrekkers dan een bank is reeds lang mogelijk. De manier van geld lenen kan een stuk sneller gaan dan lenen bij een bank. Daarnaast zijn de voorwaarden waaraan u dient te voldoen een stuk minder streng. Daarnaast zijn de voorwaarden waaraan u dient te voldoen een stuk minder streng. Echter, het is niet mogelijk om geld te lenen zonder werk en zonder inkomen. Zeker bij de BeoBank is het nooit en te nimmer mogelijk om geld te lenen zonder werk en zonder inkomen. Heeft u geen baan en dus geen inkomen? Bespaar uzelf de tijd ( en teleurstelling) en vraag geen offerte aan bij de BeoBank. Is er dan helemaal geen verschil tussen geld lenen van een andere aanbieder dan een bank? Jawel, die is er wel degelijk. Het belangrijkste verschil, is dat de financieringsmaatschappijen die alleen leningen en kredieten aanbieden dit als enige activiteit hebben. Dit betekent dat zij geheel afhankelijk zijn van particulieren die geld willen lenen aangezien ze geen andere diensten zoals sparen aanbieden. Groot voordeel voor u is dat deze bedrijven minder regels en voorwaarden stellen aan het verstrekken van leningen. Net als bij banken hanteren de verscheidene kredietverstrekkers verschillende rentepercentages. Wanneer u geld wilt lenen zonder een bank dan loont het dus om deze aanbieders te vergelijken. Op deze website kunt u dit eenvoudig doen waarna u direct een gratis offerte aan kan vragen.

 

Hoe kan ik geld lenen zonder bank?

Geld lenen zonder bank vertoont vaak veel overeenkomsten van lenen van een bank, nadat u eenmaal de juiste aanbieder heeft gevonden voor een lening of krediet dan dient u een aanvraag in. Groot voordeel van het lenen van geld bij financieringsmaatschappijen is dat zij een volledige online dienstverlening hebben. Ook bij deze aanbieders is het vrijwel niet mogelijk om geld te lenen zonder papierwerk of documenten. Dat betekent dat u na uw aanvraag een vrijblijvende offerte toegestuurd krijgt waar de lening wordt uitgelicht en waar ook alle kosten en rentes op staan gespecificeerd. Op die manier weet u exact waar u aan toe bent. Wanneer u twijfelt over de voorwaarden van één specifieke aanbieder dan loont het om bij meerdere geldverstrekkers een offerte aan te vragen. Als u akkoord bent met een offerte dan hoeft u deze alleen nog maar te ondertekenen en retour te zenden. Hier houdt het papierwerk voor u op daar de geldverstrekker de papieren in orde zal maken. Hierna zult u het geld op uw rekening bijgeschreven zien worden. De kosten kunnen bij een gespecialiseerde aanbieder van leningen echter wel lager zijn, geld lenen zonder bank kan u dus veel voordeel opleveren.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Geld Lenen zonder bank
Author Rating
51star1star1star1star1star